[ Rreth Nesh ]

Kompania jonë, e hapur në vitin 2000, është nga kompanitë e para pas luftës që më mënyrë profesionale ofron shërbimet e internetit, servisimit dhe përkrahjës për të gjitha llojet e pajisjeve të teknologjisë informative. Teknikët tanë i diagnostifikojnë problemet kompjuterike, monitorojnë sistemet procesorike kompjuterike, instalojnë softverë, riparojnë pjesë të kompjuterit dhe kryejnë testime në pajisje kompjuterike dhe programe, i mësojnë klientët se si të përdorin programe të ndryshme. Teknikët tanë kanë njohuri të gjerë për kompjuterë dhe se si ata operojnë, që nënkupton njohuri të gjera të kuptimit të pjesës hardverike dhe softverike të kompjuterit, sistemeve operative, programimit, pajisjeve elektronike, aplikacioneve të internetit dhe sigurisë.

[ Projektet ]

Më poshtë mund të gjeni disa nga projektet tona qe i kemi bërë

[ Shërbimet ]

Shërbimet që ne ofrojmë janë nga më të ndryshmet. Fokusi yne kryesor është ndërlidhja me internet stabil dhe të shpejtë si dhe përkrahje për klientet tanë në cdo kohë gjatë tërë kohës (24/7). Pjesë e rëndësishme e kompanisë sonë është edhe servisimi i kompjuterave dhe pajisjeve tjera teknologjike si printera, kamera, skenera etj.

Internet stabil

Përkrahje për biznese (Kontrata javore, mujore, vjetore)

Serivisimi i kompjuterëve

Serivisimi i pajisjeve teknologjike

Hosting për servera

Instalimi profesional i sistemeve të sigurisë

Web zhvillim

Zhvillim i softwareve